WFM Specialist CCV

Standplaats: Arnhem

De WFM Specialist bij CCV houdt zich bezig met forecasten, plannen, analyseren en optimaliseren, iets waar jij inmiddels je hand niet meer voor omdraait. Ben je dan ook geïnteresseerd hoe CCV zorg draagt dat wij dagelijks onze pinbetalingen kunnen doen en heb jij je werkervaring opgedaan bij zowel organisaties die werkzaam zijn in de logistiek als service? Bij CCV help jij mee om de teams zo efficiënt in te zetten om de business doelstellingen te behalen. Daarnaast zorgen jouw skills en ervaring voor het verder ontwikkelen van het WFM team.

 

 

Over CCV

CCV is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar ervaring heeft  in de betaalwereld. Het WFM team heeft een uitdagende groeiambitie! Jouw handen jeuken om hiermee aan de slag te gaan. Vanuit jouw ervaring weet je hoe je je collega’s kunt begeleiden om als team verder te professionaliseren. Jij pakt je rol als sparringpartner van de business en maakt concrete plannen om WFM naar een hoger niveau te tillen. Hierbij houd je de doelstellingen ten aanzien van service levels, productiviteit, medewerkerstevredenheid en flexibiliteit in het oog. De serviceketen bestaat uit  een viertal operationele disciplines; het klantcontactcentrum, de monteursdienst, een reparatie- en logistieke afdeling. Samen met jouw nieuwe ideeën neem je het team mee om continu te verbeteren en implementeert nieuwe werkwijzen binnen onze divisie Delivery & Support.

Wat ga je doen?

Plannen en organiseren behoren tot je tweede natuur. Je denkt in kansen en weet deze om te zetten naar praktische en doelgerichte oplossingen. De ins en outs van Workforce Management in een klantgerichte organisatie zijn jou meer dan bekend. Je hebt een sterk analytisch vermogen en oog voor zowel de details als het grotere geheel. Je bent kritisch, organisatiebewust en zelfsturend.

Verder heb je:

 • hbo of wo werk- en denkniveau
 • minimaal 3-5 jaar werkervaring op het gebied van Workforce Management in een service en/of logistieke omgeving, waarbij je:
  • ervaring hebt met het inrichten en ontwikkelen van de WFM procedures en systemen (bij voorkeur Verint en FLS)
  • forecastmodellen en capaciteitsplanningen hebt opgezet en bijgehouden
  • ervaring hebt opgedaan met het maken van roosters, rapportages, dagsturing en analyses
  • bij voorkeur ervaring hebt opgedaan met het coachen van collega’s
 • goede kennis van MS Excel
 • uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden op verschillende niveaus

Beloning

Iedere dag maakt CCV miljoenen betalingen mogelijk. Om dat te realiseren is CCV innovatief én betrouwbaar tegelijk. Zij sleutelen in de voorhoede aan de nieuwste technologie, maar staan ook met beide benen in de maatschappij. En dat zie je in je nieuwe werkomgeving. CCV is ambitieus, gericht op de toekomst, open en collegiaal. Vol vertrouwen in elkaar.

Bij CCV werk je:

 • in ons hoofdkantoor in Arnhem en soms thuis als je wilt
 • met een contract voor 32-40 uur per week
 • in flexibele werktijden (zoals 4×9) voor een marktconform salaris en reiskostenvergoeding
 • met 29 vakantiedagen per jaar bij een 40-urige werkweek (meer erbij kopen kan)
 • in een enthousiast team waar ruimte is voor ontwikkeling en studiemogelijkheden

Enthousiast? Wat nu?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Nick Sneijder,  hij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: nick@spril.nl

Telefoonnummer: 06-1469 5399

Nick Sneijder

Pagina delen: