WFM Consultant

Standplaats: Landelijk

Jij kan het verschil maken voor de klanten van Spril. En hoe! We zoeken een WFM Consultant die zowel bij de klant op strategisch als tactisch niveau kan adviseren in complexe trajecten én iemand die graag coacht en traint.

Wie zijn wij?

Spril is een professioneel, eigenwijs, persoonlijk, snelgroeiend bedrijf en al drie jaar op rij een Great Place To Work! We werken elke dag hard om die certificering waar te maken. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties op het gebied van workforce management en personeelsplanning. We bieden interim specialisten, consultancy en opleidingen en daarnaast helpen we ook met werving & selectie. Dit doen we met meer dan 50 vakinhoudelijke collega’s die kennis van zaken hebben, die klanttevredenheid hoog hebben zitten en die samen hand in hand gaan. Onze kernwaarden zijn daarom ook: snel, persoonlijk en met een zekere mate van bravoure.

Wat ga je doen?

Je krijgt een belangrijke rol in het geven, bijhouden en ontwikkelen van de trainingen en opleidingen. Jij zorgt ervoor dat de studenten het verschil kunnen maken met de kennis die ze opdoen. Als je voor de klas staat, weet jij hoe je de studenten over de drempel trekt en enthousiasmeert. Dat moet ook wel, want de student is jouw belangrijkste spiegel. Iedere keer weer evalueren ze jou en de lesstof. En hoe gaaf is dit: de Spril Academie is altijd in beweging. Zie je een trend of een nieuwe ontwikkeling? Je kunt het direct in de lesstof toevoegen of ontwikkelen in bijvoorbeeld een nieuwe training of workshop.

Als je niet voor de klas staat ben je consultant bij de klant. Jij helpt de klant op strategisch en tactisch niveau met oplossingen en verbeteringen voor de planorganisatie. Sales is een woord waar jij je prettig bij voelt. Want bij Spril hebben we ikwil.spril.nl en hier bieden we een vernieuwende dienstverlening aan. Jij bent de partner van sales in gesprekken met potentiële en bestaande klanten en geeft direct inhoud aan de behoefte. Hebben jullie samen een deal gemaakt? Mooi, je kan aan de slag met het maken van de planscan, coaching en komt de klant ook weer tegen in de klas. Je bent dus of aan het werk bij de klant of je staat voor de klas in de Spril Academie.

Wat zoeken wij en wat neem je mee?

 • Ruime kennis van- en ervaring in ons mooie vak (5-7 jaar);
 • Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied Personeelsplanning/Capaciteitsmanagement;
 • Minimaal HBO niveau;
 • Snelheid, correctheid en volledigheid om het gehele WFM/planningsproces te dragen en op alle kerngebieden zelfstandig en op specialistisch niveau uit te voeren;
 • Inzicht in samenhang kernonderdelen;
 • Passie voor je vak en draagt dit ook graag uit;
 • Hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, prioriteiten stellen en naar handelen/communiceren;
 • Analytisch sterk, ervaring met het maken van rapportages en denkt graag mee in processen;
 • Bij voorkeur fulltime beschikbaar (al is parttime wel bespreekbaar).

Wat kun je van ons verwachten?

 • Vrijheid om je functie goed uit te oefenen;
 • Informele sfeer met korte lijnen, iedereen is benaderbaar;
 • Een hoop gezellige en enthousiaste collega’s die met veel plezier naar hun werk gaan;
 • Een betrokken werkgever met veel leuke evenementen en precies de juiste hoeveelheid champagne;
 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 4 en kent een salaris van €3050-€4909 o.b.v. 40 uur (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Een assessment is onderdeel van het wervingstraject.

Klinkt goed! Wat nu?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Adam el Hachimi, hij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: adam.elhachimi@spril.nl
Telefoon: 0613488826

Adam el Hachimi

Pagina delen: