WFM Consultant Klantcontact

Standplaats: Landelijk

Voor verschillende opdrachtgevers is Spril op zoek naar WFM-specialisten. We zoeken mensen met diverse achtergronden en ervaring. Forecasters, capaciteitsmanagers, trafficers, roosteraars, maar ook allround WFM-ers.

Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland, zijn werkzaam in verschillende branches en hebben diverse bedrijfsgroottes. Ben jij flexibel en vind je het leuk om met enige regelmaat van werkplek te wisselen? Lees dan snel verder om te weten of jij onze ideale kandidaat bent!

Wat ga je doen?

Als WFM Consultant ondersteun je de organisatie bij het behalen van een optimale balans tussen klantbeleving, medewerkerstevredenheid en kosten. Hoewel je dol bent op cijfertjes, bezit je ook over goede communicatieve vaardigheden en voel je je snel thuis in een nieuwe omgeving. Met je expertise en persoonlijkheid lever je een waardevolle bijdrage aan de bedrijfsvoering van de klant. Dat kan zijn als trainee, als uitvoerend specialist, maar, afhankelijk van je ervaring, ook als senior in een team.

Wat neem je mee?

Om in aanmerking te komen voor een rol als WFM-specialist bij Spril, moet je voldoen aan de volgende eisen:

  • Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied Workforce Management;
  • Je hebt ervaring met WFM-systemen;
  • Je bezit goede communicatieve eigenschappen;
  • Je bent sociaal vaardig;
  • Je bent analytisch;
  • Je bezit een natuurlijke drang om jezelf en de organisatie waar je werkt te ontwikkelen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Spril is een jong en dynamisch bedrijf, dat voortdurend bezig is zichzelf en het vakgebied WFM te ontwikkelen. We werken met verschillende contractvormen, afhankelijk van je kennis en ervaring en de opdracht die je gaat uitvoeren. Naast een prima salaris en een leuke leaseauto, bieden we je verschillende interne opleidingsmogelijkheden. Die variëren van een traineeship, tot individuele coaching en zelfs onze eigen post HBO Workforce Management voor het Klantcontactcenter. Samen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen!

Ook kom je te werken bij het WFM team dat voor het 2e jaar op rij een Great Place To Work is!

Interesse in deze functie?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Matthijs de Wit of Adam el Hachimi, zij kunnen je direct meer vertellen over de functie.

Matthijs
Email: matthijs.dewit@spril.nl
Telefoon: 0631044771

Adam
Email: adam.elhachimi@spril.nl
Telefoon: 0613488826

 

Pagina delen: