WFM Consultant zakelijke dienstverlening

Standplaats: Landelijk

De perfecte afstelling tussen klantbeleving, medewerkerstevredenheid en kosten. Dat is waar Work Force Management (WFM) over gaat. Spril helpt organisaties daarmee in heel Nederland, van klein tot groot en in verschillende branches. Daarom zoeken we continu WFM-consultants die niets liever doen dan organisaties terzijde staan om hun doelen te bereiken. Ben jij flexibel en houd je van afwisseling? Lees dan snel verder en kijk wat we je te bieden hebben!

Wie zijn wij?

Spril is een professioneel, eigenwijs, persoonlijk, snelgroeiend bedrijf en al vier jaar op rij een Great Place To Work! Dit merk je omdat wij goed werknemerschap hoog in het vaandel hebben staan. Trots, vertrouwen en plezier zijn hierin de belangrijkste pijlers.

Spril adviseert en ondersteund bedrijven en organisaties op het gebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning. We bieden interim specialisten, consultancy en opleidingen en daarnaast helpen we ook met werving & selectie. Dit doen we met bijna 100 vakinhoudelijke collega’s en dit aantal groeit elk jaar! Onze kernwaarden zijn: snel, persoonlijk en bravoure.

Wat ga je doen?

Als WFM Consultant ondersteun je de organisatie bij het behalen van een optimale balans tussen klantbeleving, medewerkerstevredenheid en kosten. Hoewel je dol bent op cijfertjes, bezit je ook over goede communicatieve vaardigheden en voel je je snel thuis in een nieuwe omgeving. Met je expertise en persoonlijkheid lever je een waardevolle bijdrage aan de bedrijfsvoering van de klant. Dat kan zijn als trainee, als uitvoerend specialist, maar (afhankelijk van je ervaring) ook als senior in een team.

Wie ben jij?

Om in aanmerking te komen voor een rol als WFM-specialist bij Spril, moet je voldoen aan de volgende eisen:

  • Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied Workforce Management;
  • Je hebt ervaring met (meerdere) WFM-systemen;
  • Je bezit goede communicatieve eigenschappen;
  • Je bent sociaal vaardig, in het bezit van goede communicatieve eigenschappen en vooral ook leergierig!

Wat bieden wij

Spril is een jong en dynamisch bedrijf, dat voortdurend bezig is zichzelf en het vakgebied WFM te ontwikkelen. We werken met verschillende contractvormen, afhankelijk van je kennis en ervaring en de opdracht die je gaat uitvoeren. Naast een prima salaris (van maximaal €4.909 obv 40 uur) en een leuke leaseauto, bieden we je verschillende interne opleidingsmogelijkheden. Die variëren van een traineeship, tot individuele coaching en zelfs onze eigen post HBO Workforce Management voor het Klantcontactcenter. Samen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen!

Interesse in deze functie?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Matthijs de Wit. Hij kan jou direct meer vertellen over de functie!

Matthijs
Email: matthijs.dewit@spril.nl
Telefoon: 0631044771

Matthijs

Pagina delen: