Planner Saltro

Standplaats: Utrecht 

Maak jij het verschil in de realisatie van de groei van Saltro en maak jij met ons de optimalisering van de planning op de (middel)lange termijn? Ben jij ons ontbrekende puzzelstuk?

 

Saltro logo

Je werkzaamheden

Dagelijks zorgen zo’n 100 collega’s voor bloedafnames op poli’s, tijdens huisbezoeken en in (zorg)instellingen of zij verrichten swabs voor Corona-diagnostiek. In totaal gaat het om de planning voor zo’n 250 collega’s bloedafname. De planningsafdeling zorgt, samen met collega’s uit de regio, voor de dagelijkse planning en verantwoording van uren en gebruikt daarvoor de programma’s Ortec en CareWare.

Van jou verwachten we:

  • Afstemming van het aanbod voor alle roostergroepen op de vraag;
  • Maken en bijwerken van roosters aan de hand van complexe randvoorwaarden;
  • Oplossen van acute en lange termijn roostergaten in de planning;
  • Beantwoorden van vragen over roosters, zowel telefonisch als per mail;
  • Verwerken en registreren van kwartaal urensystematiek en toepassen van de arbeidstijdenwet;
  • Begeleiden van het proces van zelf plannen van de dagelijkse huisbezoek routes en het gebruik van de kwartaaluren systematiek binnen de organisatie.

Je toekomstige afdeling

De afdeling Planning bestaat uit een jong team van 4 medewerkers (trafficers en 2 strategisch planners) die nauw samenwerken met de teams in de regio’s. De afdeling Planning zorgt op maandag t/m vrijdag voor een dagelijkse bezetting tussen 7.00 en 17.30 uur zodat de dagelijkse vraagstukken snel kunnen worden opgelost.

Wat we van jou vragen

Vanzelfsprekend denk jij in mogelijkheden, communiceer je gemakkelijk met mensen, weet je mensen aan je te binden en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed werken. Door jouw planningskwaliteiten, jouw resultaat- en kostengerichtheid zijn we in staat de klant de service te verlenen op het moment dat deze daar behoefte aan heeft en zijn ook de medewerkers tevreden over hun werkrooster. Je houdt goed overzicht en bent goed in het bedenken van oplossingen.

Ook heb je:

•    Een hbo-opleiding richting zorgmanagement, bedrijfskunde of logistiek en heb je aantoonbare ervaring met het maken en onderhouden van roosters in een complexe omgeving;
•    Goede digitale vaardigheden en grote affiniteit van met plannings- en informatiesystemen (zoals bijvoorbeeld Ortec en CareWare) en MS-office (Excel in het bijzonder);
•    Werk je nauwkeurig, zelfkritisch, assertief en vooral stressbestendig;
•    Kun je abstract denken, snel schakelen en goed verbanden leggen;
•    Weet jij prioriteiten te stellen en ben je goed in samenwerken, afstemmen, vooruit denken, signaleren en het bedenken en uitvoeren van creatieve oplossingen.

Wat Saltro jou te bieden heeft:

•    Een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s. Omdat we het belangrijk vinden dat je begrijpt wat voor de collega’s in de regio’s belangrijk is, krijg je tijdens je inwerkperiode de mogelijkheid om met medewerkers bloedafname mee te lopen.
•    Een functie voor 32-36 uur per week en bij voorkeur op de maandag en vrijdag beschikbaar.
•    Werkzaamheden in twee diensten van 7.00 -15.30 uur en 9.00 – 17.30 uur.
•    Een marktconform salaris op basis van de geldende arbeidsvoorwaardenregeling van Saltro, FWG 45 minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- (wij volgen salarisschalen van de CAO Ziekenhuizen).
•    8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Over Saltro

Saltro biedt diagnostische ondersteuning en advisering aan huisartsen en andere zorgverleners in de eerstelijns zorg. Met in totaal ruim 550 medewerkers verricht Saltro bloedafname, laboratoriumonderzoek, Functieonderzoek en ondersteunen we Trombosedienst cliënten door hen te leren zelf te meten en te doseren. Wil je meer weten over Saltro en wat wij doen? Kijk dan op www.saltro.nl

Nog vragen of direct solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Pernille Dekker,  zij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: pernille.dekker@spril.nl
Telefoonnummer: 0622448476

Foto Pernille Dekker

Pagina delen: