Planner 24/7

Onze opdrachtgever, een internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een planner.

Ben jij:

  • Iemand die stevig in zijn schoenen staat ?
  • Een nauwkeurige werker ?
  • In staat is vooruit te denken?
  • De samenwerker in hart en nieren?
  • Iemand die ervaring heeft met de telecombranche? En met SDH en WDM?
  • Iemand die je hoofd koel weet te houden in een hectische omgeving?

En ben je direct beschikbaar om te starten? Ga dan direct met mij in gesprek voor de functie van:

Planner 24/7 (40 uur, 32 uur bespreekbaar)

De afdeling levert dag en nacht service op het netwerk van haar klant. Het tijdig oplossen van storingen en hiermee onze klanten zo snel mogelijk weer online krijgen is onze core business. Met een 24/7 bezetting op de planning en ca. 75 ervaren vakmensen op het gebied van storingsonderzoek werkt de klant aan de continuïteit en stabiliteit van het netwerk. Naast het oplossen van storingen richten we ons op het begeleiden van geplande onderbrekingen in het netwerk, het uitvoeren van grote migraties en zijn we dagelijks actief met het preventief onderhoud en leveringsopdrachten. Het afstemmen van de vraag van de klant op onze beschikbare capaciteit is een continu spanningsveld.

Jaarlijks verhelpen we ruim 20.000 storingen van verschillende gradaties, begeleiden we ruim 3.000 geplande onderbrekingen in de avond of nacht en kennen we meerdere grote projecten in het migreren of uitfaseren van netwerken. Werken onze klant betekent werken in een omgeving van continue verandering, gepaard met de nodige uitdaging waarin geen dag hetzelfde is.

Wat ga je doen?

Planners spelen een centrale en cruciale rol binnen de afdeling Fieldforce. Een goede planner is in staat om de juiste balans te vinden tussen de belangen van de klant, organisatie én van de medewerker. Om hier invulling aan te geven zijn communicatieve vaardigheden, technisch inzicht en analytisch vermogen het talent van de planner.

Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de werkopdrachten voor monteurs. Je onderhoudt telefonisch contact met de klant en daarnaast houd je de geautomatiseerde systemen bij. Tevens is het aan- en afmelden van de binnenkomende opdrachten een van de kerntaken.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde (technische) opleiding op MBO+ niveau of je hebt kennis & ervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de telecombranche.
Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen, hebt kennis van kwaliteitssystemen en kwaliteitsborging en beschik je over kennis van de opbouw van een telecommunicatienetwerk. Daarnaast ben je bekend met transmissietechnieken zoals SDH en WDM. Jouw technische kennis is duidelijk aanwezig waardoor je in staat bent zelfstandig een technische analyse op te stellen heb je een goed inschattingsvermogen voor de oplosbaarheid van de storingen en is er een duidelijke overredingskracht aanwezig. Verder heb je ook aandacht voor kwaliteit, krijgt dingen graag voor elkaar en ben je stressbestendig, flexibel, accuraat en neemt graag initiatief. Je bent in staat het overzicht te bewaren in een dynamische en hectische omgeving.

Engelse communicatie is jou niet vreemd en je hebt er geen problemen mee om in een 24/7 omgeving te werken.

Je bent werkzaam in een rooster 24/7 met collega’s wat ook betekent dat je avond, nacht, weekend en feestdagen ingeroosterd kunt zijn. Het betreft een 10 wekelijks rooster waarin één week nacht en één week avond zit, daarnaast de weekenden met de dag, avond of nachtdienst. Feestdagen wordt bij ons ook gewerkt, het is dus volledig 24/7, rooster is voor het hele jaar al gemaakt dus een duidelijk overzicht wanneer de planner moet werken. Dit rooster is flexibel, er mag altijd met een collega geruild worden bij problemen als alle diensten maar ingevuld zijn.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Planner 24/7 is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.417,- en een maximaal salaris van € 2.791,- per maand op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast is er een onregelmatigheid toeslag voor het werken in de avond, nacht, weekend en op feestdagen.

Lijkt me gaaf! Wat moet ik nu doen?

Spril gelooft in de persoonlijke benadering. Bel met Pepijn Martens op telefoonnummer: 06 14422700 en hij gaat met je in gesprek om te praten over je werkervaring en je ambities. Als we samen besluiten je voor te dragen voor de vacature, mag je rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende de sollicitatieprocedure. We horen graag van je!

Pagina delen: