Personeelsplanner Schenk

Standplaats: Papendrecht

Ben jij planner in hart en nieren? Gepokt en gemazeld in het vak én creatief in het bedenken van oplossingen? Dan hebben wij een mooie job voor jou!

 

Schenk

Wat staat je te wachten?

Wat niet? Als planner binnen het team Motorbrandstoffen/Cryo, zorg jij samen met je collega’s voor een optimale afstemming van de beschikbare chauffeurs, trekkers en opleggers met de shift/tripvraag van onze klanten. Jij speelt soepel in op bijzonderheden, zoals pieken, projecten, incidenten of eventuele aanvragen buiten contract. Kom je bij Schenk op de afdeling planning te werken? Dan word je onderdeel van een prettig, open team!

Hoe ziet jouw dag als planner eruit?

Tussen 07:00 en 19:00 wordt er gewerkt. Ben je geen ochtendmens? Geen probleem, dan werk je aan de hand van de gewone werktijden! Ben je juist extra gemotiveerd? Dan kan je ook in het weekend werken tegen speciale toeslagen. Je bent op werk vaak bezig met vrachtwagen combinaties waar het personeel op gepland moet worden. Je schakelt gemakkelijk met de chauffeurs in jouw team, waardoor jullie samen zorgen dat de dienstverlening aan onze klanten altijd kan worden gegarandeerd. Het is een hele uitdaging om elke dag de puzzel compleet te maken!

Werken bij hét transportbedrijf van Nederland

Schenk Tanktransport is niet zomaar een gespecialiseerd internationaal tanktransportbedrijf. We worden een echt familiebedrijf genoemd, vanwege de leuke en dynamische sfeer! De bedrijfsactiviteiten bestaan uit transport van o.a. brandstoffen, smeeroliën, LPG, industriële gassen, LNG, bitumen en chemicaliën.

In opdracht van een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers vervoeren we een uiteenlopend pakket van ADR stoffen in geheel Europa. De hoge veiligheidseisen die van toepassing zijn op deze transporten zijn volledig geïmplementeerd binnen de organisatie. Schenk beschikt over een mooie eigen vloot, waardoor we onze opdrachtgevers flexibiliteit kunnen bieden in het piekseizoen of in geval van (on)geplande projecten.

De operationele afdeling is in dit proces het hart van het bedrijf! Vanuit Papendrecht zorgt dit team van professionals voor uitvoering van het vervoer en optimale inzet van de personeel en materieel teneinde een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers te kunnen garanderen.

Wie ben jij?

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring als planner
 • 40 uur per week beschikbaar
 • Goede analytische vaardigheden
 • Een creatieve brein
 • Klantgerichte en besluitvaardige eigenschappen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • (Eventuele beheersing van Duits en/of Frans).

Waarom juist hier werken?

Goede ideeën helpen de organisatie vooruit en worden niet alleen gewaardeerd, maar waar mogelijk tot uitvoering gebracht. Jouw mening telt dus echt!

 • Uitdagende positie in een succesvol familiebedrijf met een platte structuur.
 • Ruimte voor ondernemerschap.
 • Prima arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheid om trainingen te volgen.
 • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat het nog leuker maakt:

Tijdens de inwerkperiode sluit je aan bij het team. Hier trainen we je in de specifieke planning van opdrachtgevers binnen het vervoer van industriële gassen en/of motorbrandstoffen.

Omdat deze baan veel verantwoordelijkheden met zich mee brengt, ligt het salaris op basis van 40u per week tussen de €3000 en €4000,- per maand!

Dit klinkt vet! Wat nu?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Dirk Hoeijmans,  hij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: dirk.hoeijmans@spril.nl
Telefoonnummer: 0613152897

Pagina delen: