Trafficer

Standplaats: Landelijk

Ben je op zoek naar een afwisselende baan, heb je ervaring in de wereld van Workforce Management en ben je een kei in puzzelen, afstemmen en organiseren? Voor de inzet bij verschillende van onze klanten zoeken wij professionele trafficers!

Wat ga je doen?

Traffic management is het procesgedeelte waarin vraag en aanbod in de operatie op elkaar worden afgestemd, om zo het verschil tussen gepland en actueel te minimaliseren. Traffic grijpt in zodra de afwijking in het aanbod of bezetting ervoor dreigen te zorgen dat de servicedoelstellingen niet behaald worden.

Als trafficer ben je verantwoordelijk voor de gehele WFM/planningscyclus bij de klant en streef je naar een optimale balans tussen bedrijfsdoelen en medewerkers- en klanttevredenheid waarbij de focus binnen deze functie op het operationele gebied ligt. Het roosterproces bestaat uit het vertalen van het aantal benodigde medewerkers vanuit het capaciteitsplan naar de ingeroosterde activiteiten per medewerker. Het trafficproces bestaat uit het afstemmen van de vraag en het aanbod in een operatie om zo het verschil tussen gepland en actueel te minimaliseren.

Jouw werkzaamheden

• Roostering en/of traffic zelfstandig uitvoeren;
• Tijdig opleveren van accurate roosters en de continuïteit daarin bewaken;
• De relevante aspecten van de Arbowetgeving en de arbeidstijdenwet toepassen;
• Hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, prioriteiten stellen en naar handelen/communiceren;
• Oorzaak en gevolgen benoemen betreffende aanbod en bezetting;
• Verbeteren processen;
• Strategieën kunnen inzetten bij trafficmanagement om de KPI’s te behalen.

Wat neem je mee?

• MBO+/HBO werk- en denkniveau;
• 1 – 3 jaar werkervaring;
• Kennis van relevante WFM/planningssoftware;
• Bekend met Arbowetgeving en de arbeidstijdenwet;
• In bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden;
• Kennis van MS Office (Powerpoint, Excel en Word);
• Kennis van wachtrijtheorie;
• Kennis van alle voice en non-voice kanalen/systemen

Deze functie valt onder de interim tak van de organisatie. Dat betekent dat je in dienst bent van Spril, maar geplaatst kan worden bij verschillende klanten in het hele land. Never a dull moment. Als trafficer maak je onderdeel uit van het WFM team en rapporteer je aan de manager operations en extern aan de opdrachtgever. Je handelt persoonlijk, transparant, eerlijk en open tijdens het werk en je krijgt er een leuke club mensen met veel vakinhoudelijke kennis bij.

Wie zijn wij?

Spril is een professioneel, eigenwijs, persoonlijk, snelgroeiend bedrijf en al drie jaar op rij een Great Place To Work! We werken elke dag hard om die certificering waar te maken. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties op het gebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning. We bieden interim specialisten, consultancy en opleidingen en daarnaast helpen we ook met werving & selectie. Dit doen we met meer dan 50 vakinhoudelijke collega’s die kennis van zaken hebben, die klanttevredenheid hoog hebben zitten en die samen hand in hand gaan. Onze kernwaarden zijn daarom ook: snel, persoonlijk en met een zekere mate van bravoure.

Waarom werken bij Spril?

Cultuur & kantoor

Spril is een jong en dynamisch bedrijf, dat voortdurend bezig is zichzelf en het vakgebied Workforce Management en Personeelsplanning te ontwikkelen. We werken met verschillende contractvormen, afhankelijk van je kennis en ervaring en de opdracht die je gaat uitvoeren.

Extra’s
Naast prima arbeidsvoorwaarden bieden we je verschillende interne opleidingsmogelijkheden. Die variëren van een traineeship, tot individuele coaching, een Tactische Opleiding Personeelsplanner en zelfs onze eigen post HBO’s. Samen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen!

Interesse in deze functie?

Wil je meer weten over deze functie of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Job Vogel: 0624140496, job.vogel@spril.nl. Hij kan jou direct meer vertellen over de functie.

Pagina delen: