Medior Traffic’ker SOS International

Standplaats Capelle a/d IJssel

Wij zijn op zoek naar een Medior Traffic’ker die graag bij de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland wilt werken. Houd jij je hoofd koel bij elke verstoring of afwijking en is elke dag het onderste uit de kan halen jouw motto? Lees dan voor verder!

 

 

Over SOS International

SOS International is de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland. Onze hulpverleners zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om mensen te helpen bij onvoorziene situaties. Denk aan een afgebroken sleutel in het slot, ziekte of letsel in het buitenland en pech of schade onderweg. Geen opgave is daarbij te groot. SOS International zorgt voor de juiste hulp, zowel in Nederland als ver daarbuiten.

SOS International werkt vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Anderen helpen zoals je zelf geholpen zouden willen worden. Wordt die waarde onverhoopt toch aangetast, dan lossen je dat op. Snel, efficiënt en met empathie. Daarbij steeds kijkende naar nieuwe mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als trafficer zorg je ervoor dat collega’s van het contactcenter op een adequate wijze worden ingezet. Om deze reden is jouw functie binnen het WFM team cruciaal. Enerzijds monitor je de productiviteit en bezetting van de medewerkers en anderzijds houd je je bezig met de waarborging van de kwaliteit van de dienstverlening. Dit kan zijn door bijvoorbeeld medewerkers proactief aan te spreken op hun verantwoordelijkheden of door samen met medewerkers hun telefonische skills te verbeteren. Elke dag rapporteer je jouw bevindingen met betrekking tot de kwaliteit, productiviteit en bereikbaarheid aan de WFM teammanager. In de rapportage vermeld je tevens alle mogelijke issues die invloed hebben op de kwaliteit van de dienstverlening van SOS International.

SOS International is onderverdeeld in 2 afdelingen; operatie en support. Het Work Force Management team valt samen met 5 andere teams onder de support afdeling, aangestuurd door de Support Directeur. Het WFM team bestaat uit 1 Teammanager, 1 Planner en 2 Trafficers. Als team ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een adequate forecasting, planning en trafficing van alle 1e en 2e lijns medewerkers. Daarnaast is de afdeling is 24-7 bereikbaar.

Wat neem je mee?

De ideale trafficer is iemand die overtuigend op verschillende niveaus kan communiceren met stakeholders. Om succesvol te zijn in de functie is het belangrijk dat je stressbestendig bent en goed kunt samenwerken. Analytisch vermogen is ook essentieel om de juiste beslissingen te kunnen maken op basis van de beschikbare cijfers en gegevens. Verder vinden we het volgende belangrijk:

  • HBO werk –en denkniveau;
  • Goede kennis van Excel;
  • Flexibel qua werktijden en –dagen (maandag t/m zondag tussen 07.00-23.00 uur);
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie als (WFM) trafficer, planner.

Wat biedt SOS International?

  • Een marktconform salaris
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte om jezelf te verder te ontwikkelen als professional

Enthousiast! Wat nu?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Nick Sneijder, hij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: nick@spril.nl

Telefoonnummer: 06-3064 6074

Nick Sneijder

Pagina delen: