Manager Personeelsplanning Zozijn

Standplaats Wilp

Namens onze klant Zozijn, zoeken wij een Manager Personeelsplanning. Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een dialoog sluiten wij aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Als Manager Personeelsplanning wordt je bij Zozijn verantwoordelijk voor het centrale planbureau en interne uitzendbureau, ZoProf (het felxteam van Zozijn). Je ontwikkelt, implementeert en optimaliseert mee aan het beleid rondom strategische personeelsplanning.

Word jij hier ook enthousiast van? Misschien is een baan bij Zozijn dan iets voor jou!

Over Zozijn

Van de ruim 2500 medewerkers van Zozijn mag je verwachten dat zij vakkundig en liefdevol hun aandacht richten op jou. Dat vindt Zozijn belangrijk en daarom zorgen ze ervoor dat onze medewerkers niet worden afgeleid door allerlei bijkomende taken. Zo’n 35 daadkrachtige managers zorgen voor de coaching en aansturing van de zorgteams. Én iedereen neemt deel aan een doordacht opleidingsprogramma. Er zijn niet alleen korte lijnen tussen de medewerkers, maar ook met de ouders, familie en vrijwilligers.

Zozijn is actief in de provincies Gelderland en Overijssel voor zorg, ondersteuning en begeleiding op de plaats waar je woont of die je zelf kiest. Dat zit in onze genen. Al meer dan zestig jaar lang zijn we vooral lokaal en regionaal georganiseerd. Dit combineren we met onze kracht, kennis en kunde. Hieronder zie drie voorbeelden van de dienstverlening van Zozijn.

 • Kinderen en jongeren met opgroei- opvoedvragen
 • Mensen met een verstandelijke beperking
 • Mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Echter valt de functie van Manager Personeelsplanning binnen de dienst PO&O. Binnen de dienst PO&O wordt gewerkt vanuit de visie dat ons werk een duidelijke meerwaarde moeten hebben voor medewerkers en management van Zozijn. De medewerkers van de dienst PO&O werken binnen een complexe en veranderlijke omgeving. We verwachten van onszelf en elkaar een klantgerichte en resultaatgerichte samenwerking. Daarnaast wordt er door alle PO&O collega’s actief gewerkt aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het centrale planbureau en interne uitzendbureau ZoProf (flexteam). Je ontwikkelt (mede) het beleid rondom (strategische) personeelsplanning (WFM). Je implementeert dit beleid en optimaliseert de processen en systemen. Je signaleert in- en externe ontwikkelingen en vertaalt deze naar strategie en praktische uitvoering. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor een adequate forecast van de benodigde personele capaciteit, zowel vast als flex, en je adviseert directeuren en managers met betrekking tot een effectieve en efficiënte inzet en planning van medewerkers. Je bent verbindend en ondernemend, draagt verbeteringen aan en hebt ideeën over de manier waarop personeelsplanning, het interne uitzendbureau, de inrichting van HR applicaties en de medewerkers van je afdeling zich verder kunnen ontwikkelen.

Als manager ben je lid van het managementteam PO&O. Je geeft leiding aan de planners en de consulenten intern uitzendbureau, in totaal een team van ongeveer 15 medewerkers. Je hebt aandacht voor je medewerkers, geeft coachend leiding en je zet heldere lijnen uit.

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo of universitaire opleiding, aangevuld met relevante scholing op het vakgebied.
 • Ruime, aantoonbare ervaring binnen het vakgebied Personeelsplanning/Workforcemanagement én als leidinggevende binnen dit vakgebied.
 • Je hebt kennis van (Strategische) Personeelsplanning, HR systemen en je hebt financiële kennis en inzicht.
 • Je durft de koers te bepalen en daaraan vast te houden, zonder de verbinding met je omgeving uit het oog te verliezen.
 • Je bent een verbinder op alle niveaus van de organisatie en weet verschillende belangen samen te brengen en draagvlak te creëren.
 • Analytisch, tactvol, volhardend en je hebt doorzettingsvermogen.
 • Je bent bevlogen op je vakgebied, ziet kansen en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent stressbestendig en veerkrachtig.
 • Je geeft vertrouwen en hebt oog voor medewerkers en hun persoonlijke ontwikkeling.
 • Je hebt een resultaatgerichte instelling en beschikt over overtuigings- en daadkracht.

Wat biedt Zozijn?

 • Een uitdagende baan voor 28 tot 36 uur per week
 • Een salaris welke valt binnen FGW 60
 • Een eindejaarsuitkering van 7.05%
 • Een meerkeuze systeem voor arbeidsvoorwaarden
 • Collectieve kortingen op je zorgverzekering
 • Een ‘cafetaria-model’ waarmee je via een bruto/netto ruil bijvoorbeeld een fiets kunt kopen met fiscaal voordeel. Je kunt hiermee ook een laptop aanschaffen,  fitnessen met korting of een lidmaatschappen bekostigen van een vakbond of beroepsverenigingen.
 • Een jaaruren systematiek. Dit betekent dat je – binnen de mogelijkheden van je functie – met je leidinggevende afspreekt hoe je het aantal werkuren over het jaar verdeelt.
 • De mogelijkheid tot het inzetten het eigen Opleidingscentrum van Zozijn

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Nick Sneijder,  hij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: nick@spril.nl

Telefoonnummer: 06-3064 6074

 

Nick Sneijder

Pagina delen: