Coördinator WFM

Wat doe je als ruim 8 miljoen klanten aan je gebonden zijn? Als ze geen keuze hebben voor hun drinkwaterleverancier? Precies! Dan zorg je extra goed voor ze. En dat is waar we bij afdeling Klant & Facturatie iedere dag hard aan werken. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Zowel voor onze 5,6 miljoen Vitens klanten, als voor de ruim 2,4 miljoen Evides klanten waar we de klantenservice voor leveren. Juist omdat onze klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor hen. Als coördinator WFM heb je een belangrijke rol in het behalen van de (service) doelen van onze afdeling. Je zorgt ervoor dat er goede forecasts worden gemaakt van het te verwachten werkaanbod.

Vervolgens is het jouw uitdaging om de beschikbare en ingeplande capaciteit hierop aan te laten sluiten om onze klantenservice te garanderen. Je adviseert over het hiervoor benodigde budget en bewaakt deze ook. Samen met het WFM team zorg je voor een optimale WFM cyclus.

De functie

Standplaats

 • Arnhem

Aantal uren

 • 40 (32 is bespreekbaar)

Educatie

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding

Afdeling

 • Klant & Facturatie

Salaris

 • Max € 60.100,- bruto per jaar incl. FAB (schaal 10)

Als coördinator WFM heb je een uitdagende en afwisselende baan. Naast de inhoudelijke (langere) termijn zaken, krijg je als coördinator in de dag-dagelijkse WFM-cyclus verschillende brandjes om te blussen. Je weet hier goed tussen te schakelen, waardoor je ervoor zorgt dat de WFM-cyclus van dag tot dag loopt en we tegelijk iedere dag een beetje beter worden.

Wat we van jou verwachten:

 • Je zorgt voor een accurate forecast en vertaalt die moeiteloos door naar een overzichtelijk capaciteitsplaatje.
 • Je geeft advies aan het management over de inzet van de flexibele schil en de eventueel benodigde instroom of doorstroom van arbeidscapaciteit.
 • Ook ga je het gesprek aan met de teammanagers operatie  over planning en budget afwijkingen.
 • In de dag-dagelijkse WFM-cyclus krijg je als coördinator het ene brandje na het andere om te blussen.
 • De waan van de dag pakt je echter niet en daardoor zorg je dat we het samen iedere dag een beetje beter maken voor WFM, klant en medewerker. Waar nodig pak je een traffic dienst, draai je een rooster of werk je aan analyses.
 • Je maakt actieplannen en zorgt ervoor dat deze met enthousiasme worden ontvangen en uitgevoerd.
 • Je zorgt ervoor dat onze professionele tooling doorontwikkeld wordt en initieert beleid zodat we blijven groeien

Jouw Profiel

Onze ideale kandidaat ziet er als volgt uit:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur de opleiding Supply Chain Management of Post-HBO Workforce Management.
 • Je beschikt over specialistische kennis op het gebied van forecasting en/ of capaciteit en resource management en hebt functionele/ inhoudelijke kennis op het gebied van roostering, traffic en rapportages & analyses.
 • Je doorziet bedrijfsprocessen en hebt kennis van de informatie systemen van een klant- en facturatie afdeling.
 • Je bent resultaatgericht, accuraat, stressbestendig, en kan goed samenwerken, plannen en organiseren.
 • Bovendien beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring in het WFM vakgebied met daarin inhoudelijke verantwoordelijkheid op het gebied van forecasting en capaciteit & resource management.
 • Ervaring met Verint en/of CCmath/CCforecasting is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

 • De functie is ingedeeld in schaal 10 van de WWB cao (€ 3.057 – € 4.376,- bruto per maand)
 • Verder kent Vitens een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van circa 22%. Dit budget wordt maandelijks aan je uitgekeerd, tenzij je bijvoorbeeld extra vrije dagen koopt of spaart voor uitbetaling op een moment later in het jaar. Onderdeel van dit budget zijn je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Bij Vitens beschik je standaard over 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast beschik je over een inzetbaarheidsbudget ter hoogte van 52 uur waarmee je de balans tussen werk- en privé kunt optimaliseren.
 • Vitens stimuleert jouw ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden en kent daarnaast voor iedere medewerker een Employability Budget ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook heb je de mogelijkheid om in dit kader jouw expertise in te zetten bij internationale projecten in ontwikkelingslanden via Vitens Evides International;
 • Bij Vitens heb je een pensioenregeling bij ABP met ruime werkgeversbijdrage;
 • Vanuit de functie van coördinator WFM beschik je over een persoonlijk mobiliteitsbudget van maximaal € 5.000,- per jaar voor woon-/ werkverkeer en zakelijke reizen (€ 0,19 per km).

Bijzonderheden

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om je een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening.

Dit betekent dat wij jouw identiteit controleren. Daarnaast vragen we je om een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.

Een assessment kan onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure;

Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een Vitensderde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is.

Lijkt me gaaf! Wat moet ik nu doen?

Spril gelooft in de persoonlijke benadering. Bel met Edwin van der Hilst op telefoonnummer: 06 83968387 en hij gaat met je in gesprek om te praten over je werkervaring en je ambities. Als we samen besluiten je voor te dragen voor een vacature, mag je rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende de sollicitatieprocedure. We horen graag van je!

Pagina delen: