Spril zoekt Personeelsplanners

Standplaats: Landelijk

Voor elke organisatie is de goede planning van personeel essentieel. Efficiënte roosters gepaard met kundig advies zijn goud waard. Dat weet jij als personeelsplanner natuurlijk. En hoe fijn is het om continu van toegevoegde waarde te zijn? Via Spril zet je je kwaliteiten in binnen verschillende organisaties. Uitdagend en afwisselend. Ben jij flexibel en vind je het leuk om met enige regelmaat van werkplek te wisselen? Lees dan snel verder om te weten of dit jouw droombaan is!

Wie wij zijn

Spril is een professioneel, eigenwijs, persoonlijk, snelgroeiend bedrijf en al vier jaar op rij een Great Place To Work ©! Dit merk je omdat wij goed werknemerschap hoog in het vaandel hebben staan. Trots, vertrouwen en plezier zijn hierin de belangrijkste pijlers.

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties op het gebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning. We bieden interim specialisten, consultancy en opleidingen en daarnaast helpen we ook met werving & selectie. Dit doen we met bijna 100 vakinhoudelijke collega’s en dit aantal groeit elk jaar! Onze kernwaarden zijn: snel, persoonlijk en bravoure. Dit merk je in al ons handelen.

Wat ga je doen?

Als personeelsplanner ondersteun je per jaar zo een 2 á 3 opdrachtgevers in een optimale balans tussen cliënten, medewerkers en de organisatie, zorg je voor gezonde en efficiënte roosters waarbij je het organisatiebelang altijd in het oog houdt, doorzie je processen en kan je een adviserende rol aannemen. Je bent communicatief sterk, voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving en wilt altijd van toegevoegde waarde zijn voor een organisatie op het gebied van planning.

Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt jij gekoppeld aan de juiste opdracht. Soms voor langere tijd, soms kort maar krachtig en soms dichtbij huis, soms wat verder weg. Wij faciliteren jou met zaken zoals hotels, vervoer of thuiswerkmogelijkheden om jouw hierin zo goed mogelijk te faciliteren. Altijd ben jij de schakel tussen de opdrachtgever en Spril.

Wat neem je mee

Jezelf! En daarmee bedoelen we dat wij authenticiteit belangrijk vinden naast een goede dosis humor en (bijna) altijd een glimlach. Daarnaast zijn de volgende zaken mooi meegenomen, maar niet verplicht:

  • Je hebt relevante werkervaring als personeelsplanner in bijvoorbeeld de zorg of overheid
  • Je hebt kennis van (meerdere) softwaresystemen op het gebied van Personeelsplanning
  • Ervaring met cao’s en arbeidstijdenwet
  • Leergierigheid

Wat bieden wij

Deze functie is ingeschaald in functiegroep 3 met een maximum salaris van €4.007 obv 40 uur. Daarnaast is er een telefoonkostenvergoeding en betalen wij een groot deel van jouw pensioen. Naast deze primaire arbeidsvoorwaarden bieden we grote mate van vrijheid om zowel thuis als bij de klant als bij ons op kantoor in Almere te komen werken. Via onze eigen academie mag jij opleiding volgen, die variëren van een traineeship, tot individuele coaching, een Tactische Opleiding Personeelsplanner en zelfs onze eigen post HBO.

Lijkt me gaaf! Wat moet ik doen?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Pernille Dekker,  zij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: pernille.dekker@spril.nl
Telefoonnummer: 0622448476

Pernille Dekker

Pagina delen: