Spril zoekt planspecialisten!

Standplaats: Landelijk

Plannen is een vak. Spril biedt organisaties tijdelijke en vaste vakmensen op het gebied van personeelsplanning. Voor onze klanten zoeken we met regelmaat naar professionele personeelsplanners; operationele planners, tactische planners, capaciteitsplanners en consultants. Ben jij flexibel en vind je het leuk om met enige regelmaat van werkplek te wisselen? Lees dan snel verder om te weten of jij onze ideale kandidaat bent!

Wie wij zijn

Spril is een professioneel, eigenwijs, persoonlijk, snelgroeiend bedrijf en al drie jaar op rij een Great Place To Work ©! We werken elke dag hard om die certificering waar te maken.

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties op het gebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning. We bieden interim specialisten, consultancy en opleidingen en daarnaast helpen we ook met werving & selectie. Dit doen we met zo’n 50 vakinhoudelijke collega’s die kennis van zaken hebben, die klanttevredenheid hoog hebben zitten en die samen hand in hand gaan. Onze kernwaarden zijn daarom ook: snel, persoonlijk en met een zekere mate van bravoure.

Way of working

We hebben een mooi team van mensen welke we zorgvuldig hebben samengesteld. Onze manier van werken laat een warme indruk achter bij onze klanten en binnen ons team zijn we ertoe gericht om een gevoel van saamhorigheid te creëren. Een fijne groep mensen met vakinhoudelijke kennis, die altijd voor je klaar staan. Wij vinden hard werken even belangrijk als de gezellige ontspanning met de collega’s. Zijn we niet samen op één locatie, dan bellen we even! Bij Spril krijgen collega’s ruimte voor persoonlijke groei in tijd en middelen. We vragen geen perfectie, maar wel de wil om continu te willen verbeteren en van toegevoegde waarde te zijn voor de klant.

Wat ga je doen?

Als personeelsplanner ondersteun je veel verschillende organisaties bij het behalen van een optimale balans tussen cliënten, medewerkers en de organisatie, zorg je voor gezonde en efficiënte roosters waarbij je het organisatiebelang altijd in het oog houdt, doorzie je processen en kan je een adviserende rol aannemen. Je bent communicatief sterk, voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving en wilt altijd van toegevoegde waarde zijn voor een organisatie op het gebied van planning.

Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt je ingezet daar waar nodig. Soms voor langere tijd, soms kort maar krachtig. Altijd ben jij de schakel tussen de klant en onze organisatie. In een persoonlijk gesprek ontdekken we graag waar jouw kracht ligt.

Wat neem je mee

We vinden je persoonlijkheid heel belangrijk, je moet echt bij ons passen. Daarnaast hopen we dat je (een of meerdere van) de volgende zaken meeneemt:

 • Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied Personeelsplanning/Capaciteitsmanagement
 • Je hebt kennis van (meerdere) softwaresystemen op het gebied van Personeelsplanning
 • Je kan desgewenst adviezen geven over jouw werkgebied
 • Je kunt wet- en regelgeving makkelijk interpreteren en toepassen (denk aan cao’s en ATW)
 • Je bent sociaal vaardig
 •  Je bent open en klantgericht
 • Je bent flexibel en bereid te reizen, indien nodig
 • En we zijn blij als je enige ervaring al hebt in de zorg of overheid

Wat bieden wij

Spril is een jong en dynamisch bedrijf, dat voortdurend bezig is zichzelf en het vakgebied Workforce Management en Personeelsplanning te ontwikkelen. We werken met verschillende contractvormen, afhankelijk van je kennis en ervaring en de opdracht die je gaat uitvoeren. Naast prima arbeidsvoorwaarden bieden we je verschillende interne opleidingsmogelijkheden. Die variëren van een traineeship, tot individuele coaching, een Tactische Opleiding Personeelsplanner en zelfs onze eigen post HBO’s. Samen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen!

Lijkt me gaaf! Wat moet ik doen?

Ter informatie:

 • Voor deze sollicitatieprocedure volgen wij de adviezen gegeven door het RIVM in verband met de Corona crisis.
 • Als ambtenaar heb je een bijzondere verantwoordelijkheid. Daarom vragen we van iedere nieuwe collega een Verklaring Omtrent het Gedrag en dien je een ambtseed of -belofte af te leggen.
 • De mogelijkheid bestaat dat wij openbare social media van kandidaten raadplegen.
 • Een assessment kan een onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Pernille Dekker,  zij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: pernille.dekker@spril.nl
Telefoonnummer: 0622448476

Foto Pernille Dekker

Pagina delen: