Capaciteitsplanner Intramuraal Respect

Standplaats: Den Haag

Respect verleent zorg in Scheveningen en Den Haag. Wij hebben vijf locaties: Bosch en Duin, Quintus, Het Uiterjoon, ZeeWinde en Prins Willemhof. Daarnaast verlenen wij ook zorg bij mensen thuis. Dit doen wij met ongeveer 800 medewerkers en 200 vrijwilligers. Onze medewerkers roemen het professionele klimaat, de kleine, hechte teams, de ruimte voor eigen initiatief en – jawel – het respect voor bewoners, cliënten en elkaar. Samen werken we aan de beste zorg achter de duinen. Wil jij ons hierbij helpen?

Logo Respect

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Capaciteitsplanner Intramuraal voor 28 uur per week. Jij gaat je bezighouden met het plannen van de inzet van medewerkers. Deze maak je in samenspraak met de medewerkers en de Zorgmanagers binnen de kaders van het roosterbeleid. Hierbij verwacht je altijd het onverwachte. Zitten er knelpunten in de planning? Jij signaleert deze en draagt oplossingen aan, maar soms blijven er diensten over die je niet ingevuld krijgt. Deze diensten zet jij uit bij het interne flexbureau. Het flexbureau adviseert jou over de mogelijkheden. De functie is erg afwisselend, geen dag is hetzelfde!

Wanneer jij op zoek bent naar een uitdaging, in plaats van een gespreid bedje, biedt deze functie veel ontwikkelmogelijkheden.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtig persoon die zich niet de kaas van het brood laat eten. Om deze functie goed uit te kunnen voeren, vinden wij het fijn als je over de volgende ervaring en vaardigheden beschikt:

  • Ervaring met personeelsplanning (ervaring met ONS Nedap is een pre).
  • Uitdaging om een rooster passend te krijgen binnen de Arbo maar ook de financiële kaders.
  • Bezit over MBO/HBO denkniveau.
  • Je bent een vroege vogel, om 7.00 uur starten is voor jou geen enkel probleem.
  • Jij bent energiek en enthousiast, maar hebt ook oog voor detail
  • Jij hebt talent voor relatiebeheer en weet snel en goed contact te leggen met anderen
  • De dagen zijn in overleg maar wel op vrijdag beschikbaar zijn.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een vooruitstrevende top-zorgorganisatie. Jouw werkzaamheden kun je op vier locaties uitoefenen: Bosch en Duin, Quintus, Het Uiterjoon en ZeeWinde.

Wat biedt Respect?

  • Een salaris conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3060,18 op basis van een 36-urige werkweek).
  • Het pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kent aantrekkelijke voordelen waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsregeling, ICT regeling, opleidingen, trainingen en kortingen op collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Pernille Dekker,  zij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: pernille.dekker@spril.nl
Telefoonnummer: 0622448476

Foto Pernille Dekker

Pagina delen: