Capaciteitsplanner Extramuraal Respect

Standplaats: Den Haag

Respect verleent zorg in Scheveningen en Den Haag. Wij hebben vijf locaties: Bosch en Duin, Quintus, Het Uiterjoon, ZeeWinde en Prins Willemhof. Daarnaast verlenen wij ook zorg bij mensen thuis. Dit doen wij in Duindorp, het Renbaankwartier, Scheveningendorp, Belgisch Park en Benoordenhout. De zorgteams bestaan uit verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden plus. Respect heeft ongeveer 900 medewerkers en 200 vrijwilligers. Onze medewerkers roemen het professionele klimaat, de kleine, hechte teams, de ruimte voor eigen initiatief en – jawel – het respect voor bewoners, cliënten en elkaar. Samen werken we aan de beste zorg achter de duinen. Wil jij ons hierbij helpen?

Logo Respect

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Capaciteitsplanner extramuraal voor 32 uur per week. Je komt te werken voor verschillende thuiszorgteams. Je hebt uitdagende en variërende werkzaamheden, niet één dag is dezelfde. Je komt te werken in een enthousiast team bij een kleinschalige en laagdrempelige organisatie. Maar wat ga je nu echt doen?

Als Capaciteitsplanner extramuraal zorg je ervoor dat de extramurale zorgroutes worden ingepland. Daarnaast maak je in samenspraak met de zorgmanagers en de medewerkers de perioderoosters binnen de kaders van het roosterbeleid. Jij bent een echte puzzelaar, maar soms blijven er diensten over die je niet ingevuld krijgt. Deze diensten zet jij uit bij het interne Flexbureau. Het Flexbureau adviseert jou over de mogelijkheden. Jij zorgt voor een optimale balans tussen de kwaliteits- en bezettingseisen. Daarnaast bemiddel jij tussen zorgvraag en aanbod bij (dagelijkse) roosterverstoringen, zoals ziekte en roosterwensen.

Respect is net overgegaan op het systeem Nedap Ons. Ervaring met dit systeem is gewenst. Wanneer jij op zoek bent naar een uitdaging, in plaats van een gespreid bedje, biedt deze functie veel ontwikkelmogelijkheden. Je werkt 4 dagen per week, waarvan zeker de maandag en de vrijdag.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtig persoon die de kaas niet van het brood laat eten. Toch weet je dat je meer vliegen vangt met honing dan azijn. Om deze functie goed uit te kunnen voeren, vinden wij het fijn als je over de volgende ervaring en vaardigheden beschikt:

 • Jij hebt uitgebreide ervaring met personeelsplanning
 • Jij vindt het een uitdaging om een rooster passend te krijgen
 • Jij zorgt voor een kosten efficiënte planning
 • Jij hebt talent voor relatiebeheer; je weet deze te onderhouden en uit te diepen
 • Jij kent de VVT cao en arbeidstijdenwet en weet dit toe te passen tijdens het plannen
 • Jij bezit over HBO werk- denkniveau
 • Jij bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail
 • Starten om 7.00 uur is voor jou geen probleem!

Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op één van de locaties van de thuiszorg.

Wat biedt Respect?

 • De werkzaamheden zijn ingedeeld in functiegroep 45 (een maximaal salaris van €3.471,49 op basis van een 36-urige werkweek
 • Het pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kent aantrekkelijke voordelen waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsregeling, ICT regeling, opleidingen, trainingen en kortingen op collectieve verzekeringen.
 • Wij bieden een opleidingstraject; Tactische Opleiding Personeelsplanner (TOP)

Ben je enthousiast geworden?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Pernille Dekker,  zij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: pernille.dekker@spril.nl
Telefoonnummer: 0622448476

Pernille Dekker

Pagina delen: