Capaciteitsmanager

Standplaats: Landelijk 

Balans is het toverwoord voor elke capaciteitsmanager. Bij onze klanten brengen we die kunst in de praktijk. Om ervoor te zorgen dat de klantenservice van onze opdrachtgevers altijd optimaal functioneren, vertrouwen capaciteitsmanagers op hun kennis en kunde. Wij zoeken regelmatig vakmensen voor tijdelijke en vaste opdrachten. Ben jij flexibel en vind je het leuk om met enige regelmaat van werkplek te wisselen? Lees dan snel verder om te weten of jij onze ideale kandidaat bent!

Wie zijn wij?

Spril is een professioneel, eigenwijs, persoonlijk, snelgroeiend bedrijf en al vier jaar op rij een Great Place To Work! Dit merk je omdat wij goed werknemerschap hoog in het vaandel hebben staan. Trots, vertrouwen en plezier zijn hierin de belangrijkste pijlers.

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties op het gebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning. We bieden interim specialisten, consultancy en opleidingen en daarnaast helpen we ook met werving & selectie. Dit doen we met bijna 100 vakinhoudelijke collega’s en dit aantal groeit elk jaar! Onze kernwaarden zijn: snel, persoonlijk en bravoure.

Wat doe je als Capaciteitsmanager bij Spril?

 • Het opstellen en realiseren van een lange termijn resourceplanning;
 • Het ontwikkelen en realiseren van een middellange termijn forecast en budget voor de Klantenservice;
 • Stuurinformatie inzichtelijk maken om klantvragen te kanaliseren, voorkomen of af te handelen;
 • Up-to-date houden van capaciteitsoverzichten;
 • Schakelen met interne stakeholders over events met impact op het klantcontact en reporting.

Wie ben jij?

We vinden je persoonlijkheid heel belangrijk, je moet echt bij ons passen. Daarnaast gaan wij ervan uit dat je (een of meerdere van) de volgende zaken meeneemt:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Relevante ervaring als forecaster of capaciteitsmanager;
 • In bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Kennis van MS Office (Powerpoint, Excel en Word);
 • Je bent flexibel en bereid te reizen, indien nodig;
 • En we zijn extra blij als je enige ervaring al hebt in de zorg of overheid.

Waarom een Sprilliër worden?

Spril is een jong en dynamisch bedrijf, dat voortdurend bezig is zichzelf en het vakgebied Workforce Management en Personeelsplanning te ontwikkelen. We werken met verschillende contractvormen, afhankelijk van je kennis en ervaring en de opdracht die je gaat uitvoeren. Naast een salaris van max. €4007 (obv 40 uur) en prima arbeidsvoorwaarden bieden we je verschillende interne opleidingsmogelijkheden. Die variëren van een traineeship, tot individuele coaching, een Tactische Opleiding Personeelsplanner en zelfs onze eigen post HBO’s. Samen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen!

Lijkt me gaaf! Wat moet ik doen?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Dirk Hoeijmans: via 0613152897 of dirk.hoeijmans@spril.nl. Hij kan jou direct meer vertellen over de functie.

Foto Dirk Hoeijmans

Pagina delen: