Capaciteitsmanager

Standplaats: Landelijk 

Capaciteitsmanagement is een vak. Spril biedt organisaties tijdelijke en vaste vakmensen op het gebied van capaciteitsmanagement en WFM. Voor onze klanten zoeken we met regelmaat naar professionele personeelsplanners; operationele planners, tactische planners, capaciteitsplanners en consultants. Ben jij flexibel en vind je het leuk om met enige regelmaat van werkplek te wisselen? Lees dan snel verder om te weten of jij onze ideale kandidaat bent!

Wie zijn wij?

Spril is een professioneel, eigenwijs, persoonlijk, snelgroeiend bedrijf en al drie jaar op rij een Great Place To Work ©! We werken elke dag hard om die certificering waar te maken. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties op het gebied van Workforce Management en Personeelsplanning. We bieden interim specialisten, consultancy en opleidingen en daarnaast helpen we ook met werving & selectie. Dit doen we met inmiddels bijna 100 vakinhoudelijke collega’s die kennis van zaken hebben, die klanttevredenheid hoog hebben zitten en die samen hand in hand gaan. Onze kernwaarden zijn daarom ook: snel, persoonlijk en met een zekere mate van bravoure!

Way of working

We hebben een mooi team van mensen welke we zorgvuldig hebben samengesteld. Onze manier van werken laat een warme indruk achter bij onze klanten en binnen ons team zijn we ertoe gericht om een gevoel van saamhorigheid te creëren. Een fijne groep mensen met vakinhoudelijke kennis, die altijd voor je klaar staan. Wij vinden hard werken even belangrijk als de gezellige ontspanning met de collega’s. Zijn we niet samen op één locatie, dan bellen we even! Bij Spril krijgen collega’s ruimte voor persoonlijke groei in tijd en middelen. We vragen geen perfectie, maar wel de wil om continu te willen verbeteren en van toegevoegde waarde te zijn voor de klant.

Wat doe je als capaciteitsmanager bij Spril?

 • Het opstellen en realiseren van een lange termijn resourceplanning;
 • Het ontwikkelen en realiseren van een middellange termijn forecast en budget voor de Klantenservice;
 • Stuurinformatie inzichtelijk maken om klantvragen te kanaliseren, voorkomen of af te handelen;
 • Up-to-date houden van capaciteitsoverzichten;
 • Schakelen met interne stakeholders over events met impact op het klantcontact en reporting.

Wie ben jij?

We vinden je persoonlijkheid heel belangrijk, je moet echt bij ons passen. Daarnaast gaan wij ervan uit dat je (een of meerdere van) de volgende zaken meeneemt:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • minimaal 3 jaar ervaring als forecaster of capaciteitsmanager
 • In bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Kennis van MS Office (Powerpoint, Excel en Word)
 • Je bent sociaal vaardig
 • Je bent open en klantgericht
 • Je bent flexibel en bereid te reizen, indien nodig
 • En we zijn extra blij als je enige ervaring al hebt in de zorg of overheid

Waarom een Sprilliër worden?

Cultuur & kantoor
Spril is een jong en dynamisch bedrijf, dat voortdurend bezig is zichzelf en het vakgebied Workforce Management en Personeelsplanning te ontwikkelen. We werken met verschillende contractvormen, afhankelijk van je kennis en ervaring en de opdracht die je gaat uitvoeren.

Extra’s
Naast prima arbeidsvoorwaarden bieden we je verschillende interne opleidingsmogelijkheden. Die variëren van een traineeship, tot individuele coaching, een Tactische Opleiding Personeelsplanner en zelfs onze eigen post HBO’s. Samen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen!

Lijkt me gaaf! Wat moet ik doen?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Dirk Hoeijmans: via 0613152897 of dirk.hoeijmans@spril.nl. Hij kan jou direct meer vertellen over de functie.

Foto Dirk Hoeijmans

Pagina delen: