Applicatieconsultant

Standplaats: Landelijk

Spril biedt organisaties tijdelijke en vaste vakmensen op het gebied van personeelsplanning. Voor onze klanten zoeken we met regelmaat naar professionele personeelsplanners, maar ook naar applicatieconsultants/functioneel beheerders die de roostersoftware van binnen en van buiten kennen, want een goed werkend roostersysteem is voor organisaties van groot belang.

Hiermee zorg je er immers voor dat de planners altijd en overal optimaal gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten die het programma biedt om zodoende de beste roosters op te kunnen leveren. Ben jij ervaren, flexibel en vind je het leuk om met enige regelmaat van werkplek te wisselen? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn?

Spril is een professioneel, eigenwijs, persoonlijk, snelgroeiend bedrijf en al drie jaar op rij een Great Place To Work! We werken elke dag hard om die certificering waar te maken. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties op het gebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning. We bieden interim specialisten, consultancy en opleidingen en daarnaast helpen we ook met werving & selectie. Dit doen we met meer dan 50 vakinhoudelijke collega’s die kennis van zaken hebben, die klanttevredenheid hoog hebben zitten en die samen hand in hand gaan. Onze kernwaarden zijn daarom ook: snel, persoonlijk en met een zekere mate van bravoure.

Wat ga je doen?

Planning is cruciaal. Je ondersteunt organisaties in het beheren van het planningspakket. Dat doe je door bijvoorbeeld het doorvoeren van wijzigingen in organisatiestructuur, rollen en rechten aanmaken, inrichtingen doen, wensen en eisen van gebruikers doorvoeren en CAO en ATW inrichten. Natuurlijk zorg je voor een perfect werkende koppeling naar het HR pakket en ondersteun je functioneel bij een software update of het in gebruik nemen van een extra module.

Werkzaamheden

 • Je werkt mee aan een optimaal ingerichte applicatie
 • Je adviseert, begeleidt en ondersteunt de organisatie met betrekking tot de functionaliteiten van het pakket
 • Je draagt bij aan de totstandkoming van de koppelingen met de andere applicaties
 • Je waarborgt de continuïteit van de roostersoftware
 • Je begeleidt projecten als upgrades en updates
 • Je adviseert de organisatie over processen, verbeteringen en ontwikkelingen
 • Je vervaardigt desgewenst beschikbare rapportages en stuurinformatie.

Wat neem je mee

We vinden je persoonlijkheid heel belangrijk, je moet echt bij ons passen. Daarnaast hopen we dat je (een of meerdere van) de volgende zaken meeneemt:

 • Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied personeelsplanning en/of functioneel beheer
 • Je hebt kennis van (meerdere) softwaresystemen, maar bij voorkeur ben je in ieder geval bekend met de software van ORTEC
 • Je hebt ervaring met de koppelingen met bijvoorbeeld Raet en AFAS.
 • Je kan projectmatig werken en bent – bij voorkeur – bekend met de zorg
 • Je bent sociaal vaardig en klantgericht
 • Je bent flexibel en bereid te reizen, indien nodig. Je voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving en wilt altijd van toegevoegde waarde zijn voor een organisatie.

Wat bieden wij

Spril is een jong en dynamisch bedrijf, dat voortdurend bezig is zichzelf en het vakgebied Workforce Management en Personeelsplanning te ontwikkelen. We werken met verschillende contractvormen, afhankelijk van je kennis en ervaring en de opdracht die je gaat uitvoeren. Naast prima arbeidsvoorwaarden bieden we je verschillende interne opleidingsmogelijkheden.

Samen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen!

Lijkt me gaaf! Wat moet ik doen?

Ter informatie:

 • Voor deze sollicitatieprocedure volgen wij de adviezen gegeven door het RIVM in verband met de Corona crisis.
 • Als ambtenaar heb je een bijzondere verantwoordelijkheid. Daarom vragen we van iedere nieuwe collega een Verklaring Omtrent het Gedrag en dien je een ambtseed of -belofte af te leggen.
 • De mogelijkheid bestaat dat wij openbare social media van kandidaten raadplegen.
 • Een assessment kan een onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Pernille Dekker,  zij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: pernille.dekker@spril.nl
Telefoonnummer: 0622448476

Foto Pernille Dekker

Pagina delen: