Applicatieconsultant

Standplaats: Landelijk

Organisaties helpen de beste personeelsroosters te maken. Dat is wat een applicatieconsultant van Spril doet. Die kent onze software van binnen en buiten en weet hoe onze opdrachtgevers de beste resultaten krijgen met behulp van de uitgebreide functionaliteiten in het programma. Voor elke organisatie is personeelsplanning van groot belang. Als applicatieconsultant zie je dat en adviseer je op welke manier de planning het best vormgegeven kan worden. Ben jij ervaren en flexibel en houd je van een afwisselende baan met regelmatig wisselende werkplekken? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn

Spril is een professioneel, eigenwijs, persoonlijk, snelgroeiend bedrijf en al vier jaar op rij een Great Place To Work ! Dit merk je omdat wij goed werknemerschap hoog in het vaandel hebben staan. Trots, vertrouwen en plezier zijn hierin de belangrijkste pijlers.

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties op het gebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning. We bieden interim specialisten, consultancy en opleidingen en daarnaast helpen we ook met werving & selectie. Dit doen we met bijna 100 vakinhoudelijke collega’s en dit aantal groeit elk jaar! Onze kernwaarden zijn: snel, persoonlijk en bravoure.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt organisaties in het beheren van het planningspakket. Dat doe je door bijvoorbeeld het doorvoeren van wijzigingen in organisatiestructuur, rollen en rechten aanmaken, inrichtingen doen, wensen en eisen van gebruikers doorvoeren en CAO en ATW inrichten. Natuurlijk zorg je voor een perfect werkende koppeling naar het HR pakket en ondersteun je functioneel bij een software update of het in gebruik nemen van een extra module.

Jouw werkzaamheden: 

 • Je werkt mee aan een optimaal ingerichte applicatie;
 • Je adviseert, begeleidt en ondersteunt de organisatie met betrekking tot de functionaliteiten van het pakket;
 • Je draagt bij aan de totstandkoming van de koppelingen met de andere applicaties;
 • Je waarborgt de continuïteit van de roostersoftware;
 • Je begeleidt projecten als upgrades en updates;
 • Je adviseert de organisatie over processen, verbeteringen en ontwikkelingen;
 • Je vervaardigt desgewenst beschikbare rapportages en stuurinformatie.;

Wat neem je mee?

We vinden je persoonlijkheid heel belangrijk, je moet echt bij ons passen. Daarnaast hopen we dat je (een of meerdere van) de volgende zaken meeneemt:

 • Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied personeelsplanning en/of functioneel beheer
 • Je hebt kennis van (meerdere) softwaresystemen, maar bij voorkeur ben je in ieder geval bekend met de software van ORTEC
 • Je hebt ervaring met de koppelingen zoals Raet en AFAS.
 • Je kan projectmatig werken en bent – bij voorkeur – bekend met de zorg
 • Je bent sociaal vaardig, klantgericht en bereid te reizen (indien nodig).

Wat bieden wij?

Spril is een jong en dynamisch bedrijf, dat voortdurend bezig is zichzelf en het vakgebied Workforce Management en Personeelsplanning te ontwikkelen. We werken met verschillende contractvormen, afhankelijk van je kennis en ervaring en de opdracht die je gaat uitvoeren. Naast prima arbeidsvoorwaarden bieden we je verschillende interne opleidingsmogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen!

Lijkt me gaaf! Wat moet ik doen?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Pernille Dekker,  zij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: pernille.dekker@spril.nl
Telefoonnummer: 0622448476

Pernille Dekker

Pagina delen: