Accountmanager Workforce Management

Standplaats: Almere

Ben jij op zoek naar een rol waarbij je dagelijks contact heb met klanten, het leuk vindt om relaties bij deze klanten op te bouwen en te beheren, bij een snelgroeiend bedrijf te werken waarin je je kan ontwikkelen én elke dag met heel veel plezier naar je werk gaat? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!

Wat vragen we van je?

Gestart in 2015 vanaf een zolderkamer is Spril inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van 70+ medewerkers met een hip kantoor in Almere. Spril richt zich op het plaatsen van collega’s op ad interim basis, consultancy op het gebied van Workforcemanagement en Personeelsplanning en het geven van trainingen/opleidingen. Dit doen we vooral in de zakelijke dienstverlening, klantcontact, overheid en de zorg.

Ben jij op zoek naar een rol waarbij je dagelijks contact heb met klanten, het leuk vindt om relaties bij deze klanten op te bouwen en te beheren, bij een snelgroeiend bedrijf te werken waarin je je kan ontwikkelen én elke dag met heel veel plezier naar je werk gaat? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!

Wat ga je doen?

We zijn per direct op zoek naar een echte commerciële topper met de volgende capaciteiten:

  • Het voeren van de regie op jouw klantenportefeuille, je weet deze uit te bouwen en bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen bij jouw klanten. Je gaat voor een lange termijn relatie en onderhoudt goed contact met je klanten;
  • Elke dag heb je wel een bezoek gepland en ben je bezig met het opbouwen en beheren van relaties;
  • Je signaleert kansen en benut deze ook, je weet precies wat er bij jouw klanten speelt.
  • Je bent een onderhandelaar; je krijgt energie van het maken van een deal én durft hierin eigen beslissingen te nemen;
  • Je maakt jezelf relevant bij klanten, bent opinieleider in ons vak en prikkelt klanten met hoog rendementsvragen
  • Je hebt er heel veel zin in en neemt een goede hoeveelheid energie mee!

Als Accountmanager heb je regelmatig afstemming met Marloes, onze Commercieel Directeur. Zelfstandig werken, een goede dosis ondernemerschap en de mouwen opstropen; dat is Marloes en dat verwacht zij ook van jou! Jullie bellen bijna dagelijks over de klanten, prospects, deals en alles wat er in de pijplijn zit. Zijn alle klanten en medewerkers blij, hebben we klanten kunnen verrassen en een opdracht kunnen verlengen? Dan proosten we op een goede week met een glas champagne of een glas fris!

Wat breng je mee?

Je toont lef en durft risico’s te nemen om nieuwe opdrachten binnen te halen, je stapt makkelijk bij klanten binnen, weet snel contact te leggen en je komt met ongebruikelijke oplossingen/voorstellen en weet de deal ook daadwerkelijk te sluiten.

Je krijgt zaken van de grond door de juiste partijen op het juiste moment te benaderen of te bewerken. Je bouwt graag aan relaties en steekt tijd in netwerken. Verder ben je, op een prettige manier, vasthoudend in commerciële trajecten, toon je je als een onderhandelingspartner die meedenkt en zich inzet om tot overeenstemming te komen. Je laat zien met de klant mee te denken en je doet voorstellen die geheel aansluiten op de behoefte van de klant.

Wat bieden we je?

Je komt te werken bij Spril; al drie jaar op rij verkozen tot “Great Place to Work”. We verzekeren je dan ook goed werkgeverschap. Dit merk je in de arbeidsvoorwaarden (deze functie is ingedeeld in functiegroep 4 en kent een salaris van maximaal €4909 bruto per maand o.b.v. fulltime 40u), en vooral ook in de manier waarop we werken. We werken informeel, iedereen is benaderbaar, korte lijnen, in een team met enkel enthousiaste mensen die met plezier naar het werk gaan. Wij vieren dan ook graag onze successen! En ja, er is een hoop te doen. Je komt niet in een gespreid bedje, we groeien hard (al vier jaar op rij > 25% per jaar) en zijn nog volop ons bedrijf aan het ontwikkelen. We moeten dus met elkaar nog veel dingen beter neerzetten, beschrijven en optimaliseren. Daar is dus ook veel ruimte voor je eigen inbreng!

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Marloes Boermans, Commercieel Directeur, zij kan je meer vertellen over de functie. Je kan Marloes bellen op 06-46023092 of stuur haar een mailtje op marloes.boermans@spril.nl

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet en kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Pagina delen: