Accountmanager Spril

Standplaats: Almere

Ben jij op zoek naar een rol waarbij je dagelijks contact heb met klanten, het leuk vindt om relaties bij deze klanten op te bouwen en te beheren, bij een snelgroeiend bedrijf te werken waarin je je kan ontwikkelen én elke dag met heel veel plezier naar je werk gaat? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!

Accountmanager bij Spril

Als Accountmanager heb je regelmatig afstemming met jouw collega accountmanagers, de directie en de operationeel managers. Jullie bellen bijna dagelijks over klanten, prospects, deals en alles wat er in het vat zit.. Zijn alle klanten en medewerkers blij, hebben we klanten kunnen verrassen en een opdracht kunnen verlengen? Dan proosten we op een goede week met een glas champagne of een glas fris!

Wie wij zoeken:

We zijn per direct op zoek naar een echte Accountmanager met de volgende capaciteiten:

  • Het voeren van de regie op jouw klantenportefeuille, je weet deze uit te bouwen en bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen bij jouw klanten. Je gaat voor een langetermijnrelatie en onderhoudt goed contact met je klanten;
  • Elke dag heb je wel een bezoek gepland en ben je bezig met het opbouwen en beheren van relaties;
  • Je signaleert kansen en benut deze ook, je weet precies wat er bij jouw klanten speelt.
  • Je bent een onderhandelaar; je krijgt energie van het maken van een deal én durft hierin eigen beslissingen te nemen;
  • Je pakt gemakkelijk de telefoon om nieuwe klanten te bellen
  • Je hebt er heel veel zin in en neemt een goede hoeveelheid energie mee!

Wat breng je mee?

Je toont lef en durft risico’s te nemen om nieuwe opdrachten binnen te halen, je stapt makkelijk bij klanten binnen, weet snel contact te leggen en je komt met ongebruikelijke oplossingen/voorstellen en weet de deal ook daadwerkelijk te sluiten.

Je krijgt zaken van de grond door de juiste partijen op het juiste moment te benaderen of te bewerken. Je bouwt graag aan relaties en steekt tijd in netwerken. Verder ben je, op een prettige manier, vasthoudend in commerciële trajecten, toon je je als een onderhandelingspartner die meedenkt en zich inzet om tot overeenstemming te komen. Je laat zien met de klant mee te denken en je doet voorstellen die geheel aansluiten op de behoefte van de klant.

Onze missie

“Vitaliteit door goed georganiseerd werk voor iedereen, mét positieve impact op de planeet.”

Dat is onze missie. We vullen dit in door de thema’s vitaliteit, goed werkgeverschap, inclusiviteit en klimaat op de agenda te zetten in onze eigen bedrijfsvoering, maar ook bij onze klanten. Met ons vakgebied hebben we handelingsperspectief om écht het verschil te kunnen maken en klanten te helpen op deze thema’s een stap vooruit te zetten. We zoeken dan ook collega’s die aangaan op deze thema’s en vanuit hun werk een bijdrage willen leveren aan een betere wereld.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij Spril; al drie jaar op rij verkozen tot “Great Place to Work”. We verzekeren je dan ook goed werkgeverschap. Dit merk je in de arbeidsvoorwaarden (deze functie is ingedeeld in functiegroep 4 en kent een salaris van maximaal €4909 bruto per maand o.b.v. fulltime 40u), en vooral ook in de manier waarop we werken. We werken informeel, iedereen is benaderbaar, korte lijnen, in een team met enkel enthousiaste mensen die met plezier naar het werk gaan. Wij vieren dan ook graag onze successen! Vanuit het thema Klimaat hebben gekozen om ons wagenpark te elektrificeren; wij faseren ons wagenpark op fossiele brandstof uit. Voor jouw werk zal je dan ook een elektrische auto tot je beschikking krijgen. Er is een hoop te doen. Je komt niet in een gespreid bedje, we groeien hard (al vier jaar op rij > 25% per jaar) en zijn nog volop ons bedrijf aan het ontwikkelen. We moeten dus met elkaar nog veel dingen beter neerzetten, beschrijven en optimaliseren. Daar is dus ook veel ruimte voor je eigen inbreng!

Enthousiast? Wat nu?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Edwin van der Hilst. Hij kan jou direct meer vertellen over de functie!

Email: edwin@spril.nl

Foto Edwin van der Hilst

Pagina delen: